Te koop: ict-dienstverlener Tobania

ICT-dienstverlener Tobania met hoofdkantoor in Strombeek-Bever staat in de etalage. De zakenbank Degroof Petercam helpt mee met het vinden van de juiste overname-kandidaten. Volgens De Tijd zijn gesprekken gaande met een handjevol niet nader genoemde partijen.

Tobania is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen Microsoft-specialist Tobius en Saga dat meer is gericht op opensourcesoftware. Inmiddels telt de consultancy meer dan duizend medewerkers die vooral helpen met digitale transformaties. De omzet lag in 2020 rond de honderd miljoen euro. 

Tobania is met name actief in detachering bij banken en andere financiële dienstverleners. Andere opdrachtgevers bevinden zich in de industrie, life sciences en energiesector. De afgelopen jaren werden onder meer UXpro en Python Predictions overgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-15T12:41:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.