Managed hosting door True

Riverbed neemt SD-WAN-leverancier Ocedo over

 

Overname

Riverbed Technology neemt het in Duitsland gevestigde Ocedo over. De overname stimuleert het Riverbed Project Tiger-initiatief, aangekondigd in het najaar van 2015, waarin Riverbed van plan is een nieuw pakket applicatie-gecentreerde software-defined-oplossingen voor wide area networks (sd-wan) te introduceren. Ook creëert het, naar eigen zeggen, nieuwe groeimogelijkheden voor Riverbed en zijn partners. Financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekend gemaakt.

De overname van Ocedo versnelt de levering van sd-wan-oplossingen van Riverbed aan zijn klanten. Het nieuwe pakket is gebaseerd op een nieuw software-operatingplatform, de introductie van de eerste sd-wan-oplossing staat gepland voor het eerste kwartaal van 2016 ter aanvulling en uitbreiding op het Riverbed Application Performance Platform. Naast de technologie biedt Ocedo ervaren managers en ingeneurs.

De ceo van Riverbed, Jerry M. Kennelly, zegt over de overname: ‘Ocedo is een strategische aankoop voor ons, hun software-defined netwerkoplossingen sluiten aan bij onze investeringen. Op deze manier kunnen we actiever concurreren op de groeiende markt voor software-defined netwerken.’

Ocedo

Ocedo, het niet-beursgenoteerde bedrijf, ontwikkelde onder andere zakelijke software-defined netwerkoplossingen en een geïntegreerd cloud managementsysteem dat gecentraliseerd beheerd kan worden op afstand. ‘De overname van Ocedo is een omslagpunt, omdat het Riverbed onmiddellijk positioneert tussen de marktleiders van software-defined netwerkplatformen’, aldus Zeus Kerravala van ZK Research.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5686698). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×