Siemens verlengt contract met Orange Business Services

Orange Business Service mag ook de komende jaren het ‘Siemens Digitalization Network’ verder uitbaten. Het is gebouwd op sd-wan infrastructuur en verbindt vijftienhonderd locaties in 94 landen. Dankzij de verbeterde prestaties van zijn communicatie-infrastructuur kan Siemens digitalisering makkelijker inzetten voor de verbetering van zijn industrie 4.0 processen.

Onderdeel van dit nieuwe zesjarige contract ter waarde van 240 miljoen euro, is de migratie van Siemens wereldwijde infrastructuur door Orange Business Services naar een dynamisch en flexibel sd-wan-netwerk dat zowel cloudapplicaties als IoT-apparaten gat verbinden. Door zowel het ontwerp als het beheer van het netwerk te laten verzorgen door één partij, vermindert de compliciteit en neemt de agility en applicatie performance toe.

Vanwege de toename in het aantal virtuele teams en telewerkers die samenwerken op internationale projecten worden er steeds hogere eisen gesteld aan het Siemens-wan. Door sd-wan-technologie te combineren met clouddiensten, webdiensten en -oplossingen kan Orange Business Services hierop antwoord bieden.  

‘Als multinational met zusterbedrijven en afdelingen over de hele wereld, hebben we een betrouwbaar en flexibel communicatienetwerk nodig dat ons in staat stelt onze snelgroeiende business te ontwikkelen’, zegt Frederik Janssen, hoofd it-infrastructure portfolio and strategy bij Siemens. ‘We hebben voor Orange Business Services gekozen omdat we ze zien als een belangrijk partner op het gebied van wereldwijde sd-wan. Orange Business Services biedt een verbinding in combinatie met de beveiligingseisen, kwaliteit van diensten, lokale ondersteuning en prijskwaliteit verhouding.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-21T11:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.