Verizon mag netwerk bouwen voor SAP

Het Amerikaanse Verizon is door SAP gekozen om een nieuwe wereldwijde netwerkinfrastructuur te bouwen. Daarmee wil SAP een verbeterde interne connectiviteit en samenwerking bekomen, een veilig en stabiel platform om applicaties te ondersteunen en een betere ervaring voor werknemers en klanten.

Verizon ontwikkelt voor SAP een nieuw, globaal netwerk om alle kantoren te linken met zowel data- als voice-diensten. Daarenboven levert het bedrijf ook schaalbare en veilige internetconnectiviteit om de SAP datacenters over heel de wereld met elkaar te verbinden, het platform dat SAP’s cloud business mogelijk maakt.  

In het verleden zorgde een intern team van SAP zelf voor zijn wereldwijde it, ondersteund door verschillende technologiebedrijven, waaronder al Verizon. Als gevolg van de exponentiële groei van de cloudactiviteiten besloot SAP het beheer van zijn wereldwijde netwerkomgeving te consolideren. Om veerkracht en schaalbaarheid in te bouwen wordt gewerkt met de volgende generatie netwerktechnologieën, waaronder software defined networking (sdn). Verizon haalde het ‘vanwege het wereldwijde bereik van het bedrijf, de uitgebreide, veilige en hoge capaciteit van het wereldwijde netwerk en de technische expertise’, zo klink het in een persbericht.

‘SAP heeft een bijzonder duidelijke visie voor zijn wereldwijde klanten’, zegt George Fischer, president Verizon Enterprise Solutions. ‘De wereld rekent op SAP voor de mission critical applicaties die hun business aandrijven en om intelligentie doorheen alle geledingen van het bedrijf te brengen, in realtime. Die helderheid is extreem belangrijk, omdat het zo duidelijk wordt waarop wij moeten focussen. Dit was een geweldige opportuniteit om Verizon’s innovatieve netwerkoplossingen in te zetten om een toekomstbestendige infrastructuur te bouwen. Een die SAP’s exponentiële groei kan ondersteunen. Wanneer een bedrijf zo hard groeit als SAP, is het netwerk fundamenteel. En netwerken zitten nu net in het hart van wat wij doen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-21T09:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.