Sony in zee met Orange Business Services

Bandrecorder bandopnemer

Orange Business Services gaat de communicatie-infrastructuur van de twee grootste onderdelen van Sony consolideren. Het gaat om een SD-WAN die vijfhonderd locaties in vijftig landen zal verbinden.

Het zijn Sony’s film- en elektronicatakken die tot één wereldwijd netwerk samengevoegd zullen worden met Flexible SD-WAN van Orange. Orange wordt hiermee Sony's voornaamste wereldwijde netwerkaanbieder. De bedrijfsapplicaties van Sony zullen virtueel in de cloud beschikbaar zijn voor alle bedrijfsonderdelen en regio’s. Deze beschikbaarheid geldt ook voor leveranciers van it-diensten, welke Sony aan boord kan halen en beheren via een één gebruikersinterface.

‘De innovatie, integratiemogelijkheden en het internationale netwerk van Orange maken het voor ons mogelijk om voor het eerst onze regionale bedrijfsonderdelen samen te brengen onder één paraplu’, zegt Makoto Toyoda, cio van Sony Group. ‘Alleen Orange kan een platform leveren met deze schaal en scope, voor alle bewegende delen van onze internationale business. Voor ons betekent dit een transformatieslag waardoor wij nieuwe vormen van it-innovatie mogelijk maken, wat het bedrijf verder zal brengen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-09T10:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.