Colt versterkt IQ-netwerk in Benelux

Netwerken

Netwerkoperator Colt breidt zijn IQ-netwerk verder uit en geef het een upgrade in Antwerpen, Den Haag, Rotterdam en Luxemburg. Er komen connectiviteitsdiensten met snelheden boven de 100 Gbps en bedrijven kunnen daarnaast beroep doen op het volledige dienstenaanbod van Colt, inclusief sdn-diensten zoals on demand-services.

Colt heeft de bestaande knooppunten uitgebreid met een optische en pakketinfrastructuur en verbindt nu belangrijke datacenters in de betrokken steden. Klanten kunnen er gebruik maken van de verschillende diensten van Colt zoals Wave, Ethernet Line, Ethernet H&S en Ethernet VPN via het IQ Network.

Het Colt IQ Network verbindt momenteel de belangrijkste zakelijke centra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Dit omvat meer dan 29.000 gebouwen en ruim negenhonderd datacenters. Colt heeft de afgelopen drie jaar fors geïnvesteerd in de uitbreiding van het netwerk als antwoord op de toenemende vraag naar capaciteit. Met deze uitbreiding komen alle mogelijkheden van het Colt IQ Network beschikbaar voor organisaties in de Benelux en Frankfurt.

‘De vraag naar onze netwerkdiensten is de afgelopen jaren flink gegroeid’, zegt sales manager Floris Veulemans van Colt. ‘Het veranderende landschap vraagt van ons dat we flexibeler worden, onze time-to-market verkorten en innovaties sneller dan ooit aan onze klanten kunnen aanbieden. De Benelux is een strategische markt voor Colt. We breiden hier onze aanwezigheid uit om in België gevestigde bedrijven toegang te bieden tot flexibele on demand-netwerk- en communicatiediensten met hoge bandbreedte waarmee ze hun onderneming kunnen laten groeien.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-18T11:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.