Quexcel vangt Microsoft-licentietrainer Didactive op

Contractondertekeningen gaan tegenwoordig ook virtueel: met Jelle Kooi (Didactive, links) en Peter van Uden (Quexcel).

Quexcel neemt per 1 januari alle activiteiten over van Microsoft-licentietrainingspartner Didactive uit Apeldoorn. Oprichter Jelle Kooi moet om gezondheidsredenen afscheid nemen van zijn bedrijf. Quexcel, eveneens een expert op het gebied van Microsoft-softwarelicenties, krijgt er nu een extra trainingstak bij. Die houdt de naam Didactive.

Jelle Kooi loopt al ruim vijfentwintig jaar rond in de 'wondere wereld' van Microsoft-licenties, waarvan een groot deel als trainer en consultant bij Didactive. Om gezondheidsredenen neemt hij een sabbatical op. Omdat hij gedurende die tijd zijn kennis over Microsoft- softwarelicenties en clouddiensten niet kan bijhouden, heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Quexcel.

Dit bedrijf is eveneens een specialist op het gebied van Microsoft-softwarelicenties en biedt trainingen, advies en licentiebeheerdiensten. Quexcel en Didactive werken al langer met elkaar samen. Eigenaar Peter van Uden benadrukt dat Didactive als merk voor trainingen op het gebied van Microsoft-licenties, -cloud en -partnerprogramma gehandhaafd blijft.

De trainingsactiviteiten van Quexcel worden ondergebracht bij Didactive. Volgens Van Uden vullen ze elkaar goed aan: waar die van Quexcel waren gericht op kleinere bedrijven, daar bedient Didactive grotere klanten.  

Quexcel heeft een vestiging in Lichtenvoorde (Gelderland) en is in België actief vanuit Zonhoven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-09T11:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.