Amadys neemt Duitse Pro-Kunststoff over

Het Belgische bedrijf Amadys, systeemleverancier van passieve netwerkcomponenten, neemt het Duitse Pro-Kunststoff over. Het bedrijf uit Rüsselsheim is distributeur van breedbandinfrastructuur.

Met de overname wil Amadys zijn glasvezelexpertise uitbreiden met een specialist in componenten voor passieve breedbandinfrastructuur.

Amadys is aanwezig in Duitsland met de overgenomen bedrijven Muth en TSO. Pro-Kunststoff werd in 1985 opgericht als distributeur van kunststofcomponenten voor de infrastructuur en industriële bouw. Vandaag de dag ligt de focus op de snelgroeiende markt voor breedbandinfrastructuur zoals microbuizen, microkabels, mangaten en huisaansluitingen. Bij Pro-Kunststoff werken 24 personeelsleden, het bedrijf beschikt over een opslagruimte van 6.500 vierkante meter. 

De eigenaren en managing directors van Pro-Kunststoff, Michael Helfrich en Erik Maier-Rebenich, zullen opnieuw investeren in Amadys en als managing directors aanblijven. De Amadys-groep zal na de overname van Pro-Kunststoff GmbH meer dan driehonderd werknemers in dienst hebben. De onderneming heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-01T11:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.