Cognizant neemt IoT-specialist Bright Wolf over

Cognizant

Cloudspecialist Cognizant, die zich op het Microsoft Azure-platform richt, heeft het Amerikaanse Bright Wolf overgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte industrial internet of things (iiot)-oplossingen voor grote bedrijven.

Bright Wolf bouwt voor bedrijven netwerken waarin apparatuur belangrijke data kan leveren. Op die manier kan bijvoorbeeld aan voorspellend onderhoud worden gedaan en kunnen data gebruikt worden om inzichten te genereren. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het automatiseren van de productie, de supply chain en de energievoorzieningen. Ook het moderniseren van legacy besturingssystemen en de human-machine-interfaces neemt Bright Wolf voor zijn rekening. Dit alles met behulp van kunstmatige intelligentie, data-analyse en de cloud.

Met de acquisitie lijft Cognizant een Microsoft Gold Partner in die eerder ook al benoemd is tot AWS Advanced Technology Partner, IoT Competency. Bright Wolf breidt Cognizant’s portfolio van slimme, geconnecteerde producten uit en brengt bovendien expertise mee in het ontwerpen en implementeren van iiot-oplossingen. Er wordt ook geïnvesteerd in een nieuw innovatielab voor iot bij Bright Wolf in het Amerikaanse Raleigh-Durham. Het bestaande Bright Wolf-team zal het kernpersoneel van dit lab vormen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-22T16:25:00.000Z Frederic Petitjean