Managed hosting door True

Nieuwe topman voor cms-specialist Acquia

 

Drupal

Acquia, het Amerikaanse bedrijf dat Drupal-diensten aanbiedt en werd opgericht door de Belg Dries Buytaert, heeft een nieuwe ceo. De 52-jarige Michael Sullivan volgt Tom Erickson op, die wel in de raad van bestuur blijft zetelen. Buytaert wordt voorzitter van de raad en blijft cto.

Bij Acquia begon de zoektocht naar een nieuwe ceo zes maanden geleden, toen Erickson in mei zijn afscheid aankondigde. De keuze viel op Michael Sullivan. Hij was tot voor kort aan de slag bij Micro Focus, waar hij de samenvoeging met de software-afdeling van HPE mee in goede banen leidde. Sullivan was er verantwoordelijk voor de information management & governance productportfolio, zowel bij HP als Micro Focus.

Voorheen was hij hoofd van de protect business unit bij Autonomy. Daar was hij terechtgekomen nadat Autonomy het bedrijf Zantaz had overgenomen. Sullivan is ook de stichter van Steelpoint Technologies. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Buytaert richtte Acquia in 2007 op, nadat hij Drupal had ontwikkeld, een gratis cms-systeem dat websites van onder meer Greenpeace, Red Hat en Lady Gaga aandrijft. Bij Acquia, dat gevestigd is in Boston, werken nu zowat achthonderd mensen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6244749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.