Nieuwe sales/channel managers voor Polycom

David van den Berg (links) en Sebastiaan Hoogstadt

Polycom versterkt zijn Benelux-team met twee nieuwe medewerkers. David van den Berg wordt de nieuwe sales manager voor de grote enterprise accounts en Sebastiaan Hoogstadt wordt channel sales Manager voor de Benelux.

Beiden krijgen als taak om  de omzet te verhogen en moeten de adoptie van video-, voice- en contentsamenwerkingsoplossingen van Polycom stimuleren in de Benelux. De twee nieuwe managers werken vanuit de Amsterdamse vestiging en gaan nauw samenwerken met Jeremy Keefe, area sales vice-president voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk/Ierland.

Van den Berg was voorheen werkzaam bij Vidyo als sales vice-president voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en de opkomende regio’s. Daaraan voorafgaand was hij actief als regional sales vice-president van Polycom voor de Benelux en de Nordics. Van den Berg vervulde eerder ook leidinggevende functies in de Benelux bij onder meer Touchbase Group, Avaya, Lucent en Hewlett-Packard.

Hoogstadt werkte hiervoor bij Zebra Technologies, waar hij channel- en salesfuncties vervulde. Daar vervulde hij in zijn meest recente functie de rol van global channel sales manager. Hoogstadt werkte eerder in managementfuncties bij onder meer Getronics, DiVA en La Poste Courier International in Frankrijk. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-14T13:28:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.