Tobania blijft personeelsbestand uitbreiden

Dit artikel delen:

De voorbije acht maanden wierf it-specialist Tobania maar liefst honderd nieuwe medewerkers aan. Het bedrijf is van plan ook de komende maanden ditzelfde tempo aan te houden. Zowel bij bestaande als nieuwe klanten stijgt immers de vraag naar digitale ondersteuning.

De aanwerving van de honderdste medewerker brengt het totaal van consultants die in opdracht van Tobania aan de slag zijn op 650. Zij zijn verspreid over de drie kantoren in Brussel, Gent en Hasselt, of werken op locatie bij de klant. De boost in het werknemersbestand verankert Tobania’s plaats in de top van de Belgische it-bedrijven en zal zich aan hetzelfde tempo verder blijven zetten. In de nabije toekomst situeren de voornaamste jobopportuniteiten zich binnen .NET, Java-development, testautomatisatie, business analyse, Microsoft CRM, Sharepoint en smart support.

De forse aangroei van medewerkers bekrachtigt de samensmelting van Saga Consulting en Tobius tot Tobania als een goede zet. Hoewel Tobania pas in 2015 het levenslicht zag en dus een jong bedrijf lijkt, steunde het aan de basis al op een bundeling van heel wat ervaring en talenten. Zo kon het bedrijf zich naar klanten toe van meet af aan als een sterke partner profileren, met een zeer brede it-diensten en -oplossingenportfolio. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-16T09:48:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.