Eward Driehuis wordt chief research officer SecureLink

Dit artikel delen:

SecureLink uit Wommelgem heeft Eward Driehuis aangesteld als nieuwe chief research officer. Driehuis brengt meer dan twintig jaar ervaring in de it, software en beveiliging mee naar het bedrijf.

Driehuis was in vorige functies onder meer actief als zakelijk directeur en CTO. Hij heeft op alle continenten gewerkt, zowel in de financiële sector als bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. De voorbije acht jaar was hij aan de slag bij Fox-IT, waar hij leiding gaf aan de dienst threat intelligence en security analytics, en aan het hoofd stond van het internationale go-to-market strategieteam.

‘Ik ben erg verheugd om deel uit te maken van het SecureLink-team’, zegt Driehuis. ‘In de voorbije maanden heb ik het genoegen gehad om de meeste kaderleden te ontmoeten en ik voel me nederig om van zo'n getalenteerd en gemotiveerd team deel uit te mogen maken. SecureLink heeft verbazingwekkende zaken bereikt. Ik kan niet wachten om samen met hen de volgende stappen te zetten.’

Bestrijding cybercrime

Driehuis heeft aan verschillende onderzoeken en projecten gewerkt ter bestrijding van cybercrime. Als spreker wordt hij vaak uitgenodigd op RSA, FS-ISAC en andere evenementen, en staat hij bekend om zijn vermogen om problemen op te delen in behapbare brokken, en deze begrijpbaar en enthousiast uit te leggen.

‘We zijn erg blij met de komst van Eward’, zegt Marco Barkmijer, CEO van SecureLink. ‘We hebben al een ongelooflijke weg afgelegd en het creatieve thought leadership van Eward is een grote aanwinst voor ons bedrijf.’

Securelink werd opgericht in 2003 en geldt specialist in het opzetten en beveiligen van enterprise- datacenters en netwerkinfrastructuur. Het bedrijf telt meer dan 625 medewerkers verspreid over vestigingen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-06T16:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.