Filip Van Innis aan de slag bij Fortino Capital

Dit artikel delen:
Filip Van Innis, Fortino Capital, investment manager

Investeringsmaatschappij Fortino Capital heeft Filip Van Innis (29) aangesteld als investment manager. Van Innis zal zich in deze functie zowel focussen op het opzetten en het uitvoeren van deals als het opvolgen en ondersteunen van de portfolio.

Na zijn master Financial Economics aan de Universiteit van Oxford, werkte Van Innis gedurende vijf jaar bij The Boston Consulting Group (BCG), van associate tot en met project leader. Zijn focus lag hierbij op bedrijfsontwikkeling, telecom en financiële services. Tijdens een detachering van een jaar bij BNP Paribas Fortis werkte Van Innis van binnen uit mee aan innovatieve opportuniteiten in Retail Banking. 

Duco Sickinghe, de voormalige ceo van Telenet die nu managing partner van Fortino Capital is, toont zich tevreden met de nieuwe aanstelling. ‘Met Filip als aanvulling op ons team hebben we nog meer expertise in huis om organisaties bij te staan en te laten excelleren op het gebied van strategie en groei en het succesvol realiseren van een digitale transformatie. Filip heeft zich in korte tijd bewezen als een waardevolle en bekwame collega die betrokken is bij het succes van Fortino Capital.’

Ook Van Innis zegt naar zijn nieuwe job uit te kijken. ‘Ik kijk er enorm naar uit om in dit bruisend vat van dynamisme en expertise samen met de collega’s van Fortino Capital een toonaangevend groeikapitaalfonds te maken. Voor mij is het een perfecte fit, zowel qua team en aanpak als qua waarden. Ik stap hierbij in een andere wereld, maar toch niet helemaal. Managementconsultants helpen dezer dagen de corporate wereld met uitdagingen rond digitalisering, innovatie en agile. Dit is ook de focus van Fortino Capital, maar dan in het scale-up- en kmo-landschap. Daarnaast is het meer dan enkel de financiële wereld: dit is en blijft ook een mensenbusiness.’

Fortino Capital is als investeerder onder meer betrokken bij bedrijven als Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T14:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.