Alain Stas nieuwe CEO van Sopra Steria Benelux

Dit artikel delen:
Alain Stas CEO Sopra Steria

It-integrator Sopra Steria kondigt aan dat het Alain Stas heeft benoemd tot nieuwe ceo. Hij neemt de functie over van Pascal Henrard, die uitwijkt naar het Europese Directoraat van Sopra Steria.

Stas kan bouwen op een solide operationele en functionele ervaring in digitale diensten, it, software en telecom. Hij was de afgelopen acht jaar directeur van Orange Business Services in de Benelux en runde met succes een belangrijk deel van OBS's Europese business in een multinationale B2B-gebied. Hij heeft ook meer dan twintig jaar ervaring bij grote ict-spelers, zowel op lokaal vlak als internationaal, als Orange, SAP, CA, BEA Systems (nu Oracle) en Digital Equipment (nu HP).

Alain zal vanaf 1 juli zijn nieuwe functie opnemen. Hij zal de Benelux-teams leiden, de algemene bedrijfsvoering coördineren en de lokale activiteiten verder ontwikkelen. Hij rapporteert aan Pierre-Yves Commanay, directeur Europe van de Sopra Steria Group.

‘We zijn verheugd Alain in het Europees team te verwelkomen. Hij heeft ruime ervaring. Dat is een mooie bijdrage voor de Groep en hij zal ons helpen bij de transformatie van Sopra Steria in de Benelux’, zegt Commanay.

Sopra Steria heeft veertigduizend medewerkers in ruim twintig landen en draaide vorig jaar een omzet van 3,7 miljard euro.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-29T12:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.