Managed hosting door True

Steven Decoopman nieuwe topman Epson BeLux

 

Printer- en projectorenfabrikant Epson heeft Steven Decoopman aangesteld als nieuwe Branch Office Manager en Consumer Sales Manager voor België en Luxemburg.

Decoopman (45) wordt er verantwoordelijk voor de relaties met alle klanten en distributiekanalen: retail, buying groups, resellers, e-tail en distributieketens en dit voor alle consumentenproducten, zowel printing als imaging en projectoren. Als Branch Office Manager staat hij ook in voor de goede werking van het Belgische en Luxemburgse kantoor en de ondersteunende diensten.

Decoopman werkte al voor Epson van 2001 tot 2012 en is sindsdien ook het bedrijf van nabij blijven volgen. ‘Oude liefde roest niet’, zegt hij. ‘Ik vertrok destijds in een goede verstandhouding met mijn collega’s en we zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Mijn terugkeer voelt dus eigenlijk wel aan als terug thuiskomen: vele vertrouwde gezichten, ik ken de troeven en de aandachtspunten, en kijk vooral uit om terug te genieten van de goede sfeer die er altijd heeft geheerst.’

Steven Decoopman startte zijn loopbaan in 1998, eerst bij distributiegigant Euroset en nadien bij drukkerij Emico Offset. Van 2001 tot 2012 was hij dus al aan de slag bij Epson in diverse rollen en afdelingen. Nadien trok hij naar netwerkleverancier D-Link, eerst als sales manager en nadien als country manager.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6183089). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.