Nieuwe country manager Benelux bij Panasonic CPS

Dit artikel delen:
Margot Lannoy country manager Benelux Panasonic CPS

Panasonic Computer Product Solutions heeft Margot Lannoy aangesteld als de nieuwe country manager voor de Benelux. Ze wordt verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de commerciële strategie. Ingezet zal worden op het uitbouwen van het partnernetwerk, het verder ontwikkelen van nieuwe sectoren zoals logistiek en transport, en het versterken van de huidige marktpositie.

Panasonic heeft zijn nieuwe country manager uit de eigen rangen gehaald; Margot Lannoy is ruim zes jaar bij het bedrijf werkzaam als key account manager, waarbij ze zich toelegde op projecten voor nuts-, transport- en logistieke bedrijven. Samen met het partnernetwerk van Panasonic ontwikkelde, implementeerde en realiseerde ze  projecten voor ORES, Creos en Fluxys. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe groeisectoren logistiek en transport met projecten voor PostNL en de NMBS.

‘Panasonic Computer Solutions heeft een sterke positie in de Benelux in sectoren zoals defensie, field service, engineering, maintenance, telecom en utilities’, zegt Lannoy. ‘In mijn nieuwe functie wil ik me dan ook richten op het versterken van onze partnerships in deze sectoren en het uitbouwen van sectoren zoals logistiek en transport. Ons recente project bij PostNL is daarbij reeds een mooi succesverhaal. Daarnaast willen wij ons meer richten op het aanbieden van totaaloplossingen, in samenwerking met onze partners.’

Voor haar carrière bij Panasonic werkte Lannoy als account manager bij Ricoh België.  

De vorige country manager van Panasonic CPS was Steven Vindevogel. Hij is doorgegroeid in de organisatie tot Sales Director Nordic, UK, Benelux, France & Iberia bij Panasonic Toughbook.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-11T14:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.