Verborgh is nieuwe landenmanager Codit België

Dit artikel delen:
Serge Verborgh country manager Codit België

Serge Verborgh

Het Gentse ict-bedrijf Codit heeft Serge Verborgh benoemd tot nieuwe 'country manager'. Hij neemt het roer over van Stijn Degrieck die, in zijn rol als ceo, zich op groepsniveau zal focussen op de commerciële en operationele strategie.

De aanstelling van Verborgh past in de internationale groeiplannen van de Gentse scale-up. Codit is Microsoft’s grootste Europese partner voor integratie- en cloudoplossingen en kent een sterke groei, in België en in het buitenland. De organisatie wil zijn groeilanden een sterkere organisatorische ondersteuning bieden, met een herschikking in verantwoordelijkheden tot gevolg.

‘De aanstelling van Serge is een logische evolutie in de verdere internationalisering van ons bedrijf’, zegt de ceo. ‘Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ruime kennis en ervaring de juiste persoon op de juiste plaats is. Door zijn benoeming heb ik nu ook meer tijd om mijn taken en rol als ceo op te nemen en om de duurzame groei van Codit vorm te geven.’

Verborgh heeft al meer dan 28 jaar ervaring in it, waarvan de laatste vijf jaar als services business unit manager bij Codit. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de groei en professionalisering van de consultancy en projectservices. Hij zal zich nu richten op het verstevigen van de positie van Codit in de Belgische markt. ‘Ik kijk er enorm naar uit om onze klantenrelaties verder te versterken en onze diensten kwalitatief en innoverend uit te bouwen’, zegt de nieuwe country manager. ‘Dit is cruciaal willen we als ict-dienstverlener blijven voldoen aan de vraag van de digitaliserende markt.’

Codit telt meer dan honderdveertig werknemers in zeven landen: België, Frankrijk, Nederland, Malta, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-19T15:37:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.