Wim Laurier wordt directeur Inno.com Institute

Dit artikel delen:
Wim Laurier Inno.com Institute

Wim Laurier is aangesteld als directeur van het inno.com Institute, het enige privébedrijf in Europa dat ook erkend is als instelling voor hoger onderwijs. Hij zal er de bestaande Master of Science in Enterprise Architecture verder uitbouwen en een nieuw opleidingstraject - Hands-on Enterprise Architect Trajectory - opstarten.

Laurier was voorheen directeur van het Smash Researchcentrum en hoofddocent aan de Université Saint-Louis in Brussel. Hij behaalde een Master en een doctoraat in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en begon zijn academische carrière als lesgever aan het Department Accounting and MIS van de University of Delaware en de Michigan State University in de Verenigde Staten. Zijn onderzoek over Enterprise Architecture werd uitgebreid gepubliceerd in verschillende academische tijdschriften.

Met zijn aanstelling zet Inno.com Institute in op ‘internationalisatie, nauwere samenwerking met de academische wereld en met bedrijven en op onderzoek en ontwikkeling’, zo klinkt het in een persbericht.

Inno.com is een Belgisch adviesbureau dat zich toelegt op strategische projecten waarin it een doorslaggevende rol speelt. Hun consultants helpen middelgrote tot grote ondernemingen om het hoofd te bieden aan technologische en economische uitdagingen door een doorgedreven optimalisering van hun Enterprise Architecture. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en telt zo’n tachtig consultants. Vorige week nog werd bekend dat Johan Van Looy er de nieuwe topman wordt. Hij neemt het stokje over van oprichter Johan Cattersel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-24T12:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.