Peter Coppens nieuwe vp product bij Colt Technology

Dit artikel delen:
Peter Coppens, VP Product Colt

De Belg Peter Coppens wordt Vice President Product bij Colt Technology. In zijn nieuwe functie zal Coppens verantwoordelijk zijn voor de behoeftebepaling van de klant, het identificeren van marktkansen en de ontwikkeling van de toekomstige portefeuille. Daarnaast zal hij de bestaande dienstenportfolio beheren en de verkoop ondersteunen.

Peter Coppens werkt al sinds 2000 voor het telecommunicatiebedrijf en begon er als senior european product manager ip vpn en Internet. In 2016 ging hij aan de slag als director product management & marketing, eerst op Europees en nadien op globaal niveau.

Als vice president product is Peter Coppens wereldwijd verantwoordelijk voor het management, de marketing en prijsbepaling van alle producten uit het portfolio van Colt. Daaronder vallen onder andere Ethernet, internettoegang, sdn/nfv, ip vpn, sd-wan, wave, dark fibre en voice services. Hij volgt de Duitser Joachim Sinzig op die deze functie vanuit Frankfurt vervulde. In zijn nieuwe functie rapporteert Coppens rechtstreeks aan de chief operating officer Rajiv Datta.

‘Voor Colt breken boeiende en uitdagende tijden aan met onder andere de transitie van it-netwerken naar software defined wan’, zegt Coppens. ‘Daarnaast is er de uitbreiding van onze fibre assets naar de Aziatische markt (Japan, Hong Kong, Singapore) en nu naar de Verenigde Staten. Ik kijk er bovendien naar uit om samen te werken met de andere leden van het managementteam en mijn ervaring in te zetten voor de verdere groei van Colt op wereldniveau.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-11T15:19:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.