Nieuwe directeur voor Devoteam België

Dit artikel delen:
Benny Moonen Devoteam

Bennyy Moonen is nu algemeen directeur bij Devoteam Belgié

Benny Moonen is bij Devoteam België gepromoveerd tot algemeen directeur. Hij werkt er al ruim tien jaar en is sinds 2012 operationeel directeur. Samen met het management wil hij de omzet en het aantal medewerkers van Devoteam België stevig doen stijgen.

Benny Moonen werkte na zijn ingenieursstudies aan de KU Leuven-campus Diepenbeek voor Siemens alvorens hij in 2007 door de overname van de Herentals-site de overstap maakte naar Devoteam België. 

België is een van de vier hubs voor de beursgenoteerde informaticadienstverlener Devoteam, naast Duitsland, Spanje en thuisland Frankrijk. Het is naar die hubs dat de meeste groepsinvesteringen vloeien. Van deze landen wordt dan ook verwacht dat ze binnen de groep de drijvende krachten zijn van het strategische plan Scale 2020. Tegen eind 2020 wil Devoteam in Belux zelf goed zijn voor 10 procent van de groepsomzet.

‘Mijn voorganger Geert Stragier, Olivier Potmans - mijn opvolger als operationeel directeur - en ikzelf werken al jaren nauw samen, wat de continuïteit voor onze klanten en de ruim driehonderd medewerkers in België verzekert’, zegt Moonen. ‘Geert Stragier blijft actief als regional director voor Belux en start bovendien als offer director op groepsniveau voor het agile it-portfolio. Die genereert de helft van de internationale Devoteam-omzet.’

Devoteam Group telt momenteel bijna vijfduizend medewerkers. De beoogde omzetgroei van 555 miljoen euro in 2016 naar een miljard euro in 2020 gaat gepaard met verdere investeringen in digitale competenties, klantgerichte innovaties en strategische partnerships. ‘In België plannen we gerichte overnames om ons te versterken in onze kerndomeinen. Daarnaast willen we jaarlijks 10 procent organisch blijven groeien met een gezonde operationele marge.’

In België werkt Devoteam voor onder meer BNP Paribas Fortis, Engie, Proximus, het Riziv, Smals en Telenet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-22T10:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.