Nieuwe ceo voor Getronics Benelux

Dit artikel delen:
Irene Veldstra Getronics ceo

Irene Veldstra, nieuwe ceo Getronics Benelux

Irene Veldstra is benoemd tot ceo en sales director van Getronics Benelux. Veldstra bouwde in het verleden referenties op in de wereldwijde ict-sector via uiteenlopende commerciële functies bij multinationals in het buitenland, onder andere in België.

Veldstra is geboren in Nederland, maar woont  al veertien jaar in België en heeft ruim twee decennia ervaring in commerciële functies in diverse Europese landen, in Canada en in de VS. In 2013 ging ze aan de slag bij Getronics in een sleutelrol voor het binnenhalen van internationale projecten. Na een korte uitstap naar een andere werkgever keerde ze in 2017 naar Getronics terug. Ze werd sales director en interim-ceo voor de Benelux en is vanaf nu fulltime ceo en sales director.

‘Het is een eer om aan het roer te staan van Getronics, een toonaangevende ict-serviceprovider in de Benelux’, zegt de nieuwe topvrouw. ‘Ik geloofde meteen in het nieuwe Getronics en zijn ambitie om de favoriete partner in digitale transformatie te worden. Het is ons doel om ondernemingen innovatieve businessoplossingen aan te bieden voor de uitdagingen die gepaard gaan met een veranderende context en werkomstandigheden. We zullen hierbij vooral focussen op de domeinen workspace, applications, unified communications, cloud, IoT, data & analytics en managed services.’

Getronics is een wereldwijd actieve ict-integrator met meer dan 130 jaar geschiedenis en is grotendeels in handen van Bottega InvestCo dat het bedrijf in 2017 overnam van Aurelius. Bottega is de investeringsmaatschappij van de Amerikaans-Braziliaanse ondernemer Nana Baffour. Het bedrijf telt bijna 4500 werknemers in 45 kantoren in Europa, Azië & Oceanië en Zuid-Amerika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-22T11:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.