Thomas Fetten wordt ceo bij Securelink

Dit artikel delen:
Thomas Fetten, ceo Securelink

De van oorsprong Belgische cybersecurityspecialist Securelink heeft Thomas Fetten aangeduid als zijn nieuwe ceo. Hij neemt het stuur over van medeoprichter Marco Barkmeijer.

Fetten was tot voor kort coo van Getronics. In die functie stuurde hij in 22 landen activiteiten aan met diverse end user-diensten, waaronder cloud, applicaties, onsite support en proactieve analyses. Eerder was hij aan de slag bij IBM, zowel in de Verenigde Staten als in Europa. ‘Thomas Fetten heeft zichzelf bewezen ophet  vlak van klantgerichtheid tijdens de groei van diverse technologiebedrijven in heel Europa’, zo schrijft Securlink in een persbericht.

‘Ik ben erg blij dat Thomas bij het SecureLink-team komt’, zegt Securelink-medeoprichter Marco Barkmeijer. ‘Zijn ervaring om bedrijven zoals het onze de volgende stappen in het groeiproces te laten zetten, zal ons ambitieuze doel om de wereldwijde leider in cybersecurity te worden, versnellen. Ik ben blij dat we iemand hebben gevonden met de expertise, energie én drive van Thomas om het bedrijf in dit traject te leiden.’ Barkmeijer neemt vanaf nu de rol van chief commercial officer op zich en zal zich richten op verkoop, marketing en leveranciers. Hij blijft ook bestuurslid en aandeelhouder.

Ook de nieuwbakken ceo zelf toont zich enthousiast over zijn benoeming bij Securelink. ‘Met de voltooide overnames van de afgelopen achttien maanden is SecureLink nu uitgegroeid tot een echte pan-Europese leverancier van cybersecurity’, vertelt Fetten. ‘Ik ben verheugd de groeistrategie van het bedrijf voort te kunnen zetten door onze klanten oplossingen en managed services aan te bieden die hun activiteiten veiligstellen. SecureLink kan bogen op de expertise van meer dan 650 cybersecurity-deskundigen, op de Cyber Defense Centra (CDC's) en op sterke partnerschappen met de leveranciers van beveiligingsoplossingen. Dat biedt ons een sterke basis om te blijven groeien.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-05T10:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.