Riverbed benoemt Paul Mountford tot nieuwe topman

Dit artikel delen:
Paul Mountford ceo Riverbed

Paul Mountford

Riverbed Technology heeft Paul Mountford aangesteld tot nieuwe ceo. Mountford werkt al bijna vier jaar bij Riverbed, waar hij startte als senior vicepresident en chief sales officer. Hij volgt Jerry Kennelly op, die met pensioen gaat. Kennelly was in 2002 een van de oprichters van Riverbed.

In die functie leidde Mountford de transformatie van de wereldwijde salesorganisatie en het partnerprogramma van Riverbed. De bedoeling daarvan was de onderneming te laten evolueren naar een multiproduct platformbedrijf dat voorziet in moderne it-architectuuroplossingen voor de digitale onderneming. ‘Mountford heeft een cruciale rol gespeeld in de uitvoering van Riverbeds meerjarenstrategie die wordt gekenmerkt door enkele strategische overnames, een organische ontwikkeling van features op het gebied van ‘digital performance’ en cloud, en de integratie van verschillende oplossingen’, zo klinkt het in een persbericht.

Voor zijn indiensttreding bij Riverbed was Mountford ceo van Sentillian, een in New York gevestigde startup op het gebied van web-intelligence. Hij werkte ook zestien jaar bij Cisco in leidinggevende functies. 

‘Ik ben erg trots op alles wat ons team in de afgelopen zestien jaar heeft opgebouwd’, zegt Riverbed-oprichter en afzwaaiend ceo Kennely. ‘We groeiden van een startup naar een miljardenbedrijf met meer dan dertigduizend klanten. Na meer dan veertig jaar actief te zijn geweest in de technologiesector en gezien de positie van Riverbed, is het nu tijd om terug te treden en de leiding over te dragen aan Paul Mountford.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-05T09:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.