Geert Van Mol is eerste cdo van het jaar

Dit artikel delen:

Geert Van Mol wint de eerste Belgische Chief Digital Officer of the Year award. Geert Van Mol is sinds ruim drie jaar de chief digital officer bij Belfius Bank & Insurance.

De eerste Franstalige CDO of the year is Benoit Degotte, Directeur de Pôle bij het Centre Hospitalier Regional de la Citadelle.

De jury prees Geert Van Mol voor de talrijke succesvolle digitale innovaties die hij de voorbije jaren introduceerde. De jury was ook ‘bijzonder ingenomen' door zijn passie, zijn inspiratie en visie waarbij hij het Belfiusmanagement- én medewerkers meeneemt op de digitale reis. 'Van Mol is dan ook een rolmodel en een meer dan verdiende eerste Chief Digital Officer’, zo luidde het in het juryrapport.

De uitreiking van de Chief Digital Award vond plaats in samenwerking met Agoria. Er daagden zo’n 250 genodigden op het gala-event in Brussel, dat georganiseerd werd door Topmanagement en Luc Blyaert, columnist bij Computable.

In de jury zetelden vertegenwoordigers van IBM, Telenet, SAS Institute, Fit, Capgemini, NRB, Cegeka, Dimension Data, Emakina, Signium, ICHEC en Just In Time. Computable was mediapartner voor het event.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-25T09:24:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.