Unica versterkt zich met overname Dotwood

Unica Schutte Ict herdoopt tot Unica ICT Solutions

Dit artikel delen:
Overname

Dotwood, een Amsterdamse specialist in oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics, komt in handen van Unica ICT Solutions. Met de overname hoopt de dienstverlener zijn activiteiten en expertise op het gebied van ict te versterken. Dotwood is actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, waar het ook nog een vestiging heeft.

Die versterking moet voor alles plaatsvinden op het gebied van Microsoft Dynamics, een suite van softwareoplossingen voor customer relationship management (crm), enterprise resource planning (erp) en field services, het terrein waarop Dotwood actief is.

Microsoft Dynamics biedt toepassingen waarmee organisaties hun klantrelatiebeheer en planning kunnen verbeteren. Doordat Microsoft Dynamics is te koppelen aan steeds meer operationele systemen, is geïntegreerde optimalisatie en analyse van bedrijfsprocessen mogelijk.

Het plan is om de activiteiten van Dotwood onder te brengen binnen Unica Schutte Ict, de tak van technisch dienstverlener Unica die al ruim 25 jaar infrastructurele ict-diensten aanbiedt. Die diensten worden nog steeds gevoerd, maar begin vorig jaar kreeg het portfolio een uitbreiding met diensten op het gebied van crm, business-intelligence en training & adoptie.

Naamswijziging

De overname van Dotwood is voor Unica Schutte Ict ook het moment om een naamswijziging door te voeren naar Unica Ict Solutions, een naam die naar eigen zeggen naadloos past in het netwerk van andere Unica-bedrijven. De naamswijziging gaat in januari van kracht.

Over Unica

Unica realiseert technische oplossingen voor gebouwen. Met hoogwaardige en inventieve technologie en integrale dienstverlening wil Unica bijdragen aan maatschappelijk relevante thema’s op het gebied van veiligheid, comfort & gezondheid, ict, energie en duurzaamheid. De technisch dienstverlener beschikt over een netwerk van tien bedrijven bezit veertien vestigingen waar ruim 2.200 medewerkers actief zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-09T17:39:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.