Rinki Sethi nieuwe ciso van Rubrik

Dit artikel delen:
ciso Rubrik

Rubrik, specialist in het beheer van clouddata, heeft Rinki Sethi als chief information security officer aangesteld. Sethi wordt verantwoordelijk voor de beveiliging van Rubriks infrastructuur en moet het bedrijf adviseren over nieuwe security-innovaties.

Sethi zal direct rapporteren aan Rubrik cio Avon Puri. Ze komt van IBM, waar ze werkzaam was als vicepresident, Information Security. Voordien bouwde en ontwikkelde zij technische beveiligingsteams bij verschillende Fortune 500-bedrijven waaronder Palo Alto Networks, Intuit, eBay, Walmart.com en Pacific Gas & Electric.

‘Rubrik is baanbrekend in een productgenre dat elke branche raakt. We lossen veelomvattende uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer en -management op en dat vereist robuuste beveiliging’, aldus Sethi. ‘Data is de sleutel tot onze toekomst, dus de bescherming daarvan is cruciaal. Voor iedereen zoals ik, die gepassioneerd is over beveiliging, is Rubrik het bedrijf om nu voor of mee samen te werken. Ik ben heel blij dat ik aan boord ben.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-16T10:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.