Xavier Huysmans wordt ceo Ataya & Partners

ceo attaya & partners

Xavier Huysmans is aangesteld als ceo van Ataya & Partners, de recent opgerichte joint venture van Hightech Partners en professor Georges Ataya. Xavier Huysmans stuurt een team van twintig experts aan dat advies en pakketdiensten levert voor digitale toepassingen, gegevensbescherming en informatiebeveiliging.

Huysmans behaalde een MBA aan Vlerick Management School en werkte in het verleden als it-jurist en senior expert in gegevensbescherming voor managementadviesbureaus.  

Ataya & Partners bouwt verder op het bestaande ICT Control, een adviesbureau dat in 1999 werd opgericht als partner van Ernst & Young en dat geleid werd door Georges Ataya. Ataya is vooral bekend als oprichter en academisch directeur van de post-graduaat-richting Digitale Transformatie, Governance en Trust aan de Solvay Brussels School. Hightech Partners is dan weer een Europees adviesbureau in Europa voor managementrekrutering en transformatie-advies, met kantoren in Brussel, Rotterdam, Milaan, Londen en Genève. 

Xavier Huysmans is ervan overtuigd dat de joint venture een gat in de bestaande markt opvult. ‘Andere adviesbureaus richten zich op individuele niches’, zegt hij. 'Ataya & Partners kiest er resoluut voor zijn klanten te helpen met het coördineren en afstemmen van de trust- en compliance-eisen op hun digitale en data-initiatieven.’ 

Naast Huysmans en Ataya bestaat Ataya & Partners momenteel uit een kernteam van meer dan twintig it-, beveiligings-, juridische en compliance-experts en managementconsultants. Tegen eind 2020 zou het team veertig medewerkers moeten tellen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T10:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.