Rialto Recruitment Groep neemt Ombrelo over

Dit artikel delen:
Puzzel

De Nielse hr-specialist Rialto neemt zijn Lierse sectorgenoot Ombrelo over. Iets meer dan een kwart van de opdrachten die de twee bedrijven uitvoeren, gaat over it-personeel, zegt Rialto-ceo Patrick Van Lijsebetten.

Naast Rialto Executive Search en Proman Interim voegt de groep nu met de honderd procent overname van Ombrelo uit Lier een derde hr-activiteit toe aan haar portefeuille: werving en selectie op no-cure-no-pay-basis. Ombrelo werd in 2008 opgericht en is gespecialiseerd in bachelor- en masterprofielen in r&d, productie en onderhoud, logistiek en it.

‘Ongeveer 25 à 30 procent van al onze opdrachten in executive search (Rialto) of no-cure-no-pay (Ombrelo) zijn zoektochten naar kandidaten die it-functies moeten invullen’, zegt Rialto-ceo en oprichter Patrick Van Lijsebetten. ‘Het gaat dan van programmeurs over analisten en systeemingenieurs tot security-experts en SAP-specialisten. We hebben reeds voor kleinere kmo-spelers gezocht, maar ook voor grotere bedrijven als Ultimo en Wonderware tot zeer grote ondernemingen en zelfs multinationals zoals Atlas Copco of Umicore.’

Sinds eind vorig jaar heeft Rialto een nieuwe hoofdaandeelhouder: Proman, de grootste onafhankelijke, niet-beursgenoteerde hr-speler in Frankrijk op vlak van interim en contracten van onbepaalde en bepaalde duur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-14T11:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.