Maxeda en MIVB hebben CDO of the Year

Dit artikel delen:

Erik Cuypers (Maxeda) en Pierre-André Rulmont (STIB-MIVB) zijn cdo van het jaar

Erik Cuypers, chief digital officer (cdo) bij Maxeda, en Pierre-André Rulmont, vice president informations systemens bij de Brusselse vervoermaatschappij STIB-MIVB, zijn op het gala-event in de Brusselse Docks-eventhal verkozen tot Chief Digital Officer of the Year. Er waren 325 gasten aanwezig.

Erik Cuypers van Maxeda (beter bekend van de Brico-winkels) haalde het bij de Nederlandstalige kandidaten. De retailsector gaat door een transformatie waarbij Maxeda de digitale kaart volledig uitspeelt bij het herdenken van processen, de logistieke keten tot en met een gepersonaliseerde opvolging van de klanten.

Pierre-André Rulmont kreeg de award bij de Franstalige kandidaten wegens zijn strategische visie over ‘mobility as a service’ waarbij gebruikers op termijn met één ticket kunnen gebruiken maken van alle transportdiensten in het Brusselse. Daarmee zet hij de MIVB op het spoor van smart city-oplossingen.

Het was de tweede keer dat deze awards werden uitgereikt. Vorig jaar werden Geert Van Mol (Belfius) en Benoît Degotte (CHR Citadelle) uitgeroepen tot cdo van het jaar. Computable is een van de partners van het event.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-25T09:12:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.