Max Swerdlow country leader Salesforce BeLux

Dit artikel delen:
country leader belux Salesforce

Salesforce heeft Max Swerdlow aangesteld als de nieuwe country leader voor de Belux. Swerdlow was in 2005 de eerste medewerker van Salesforce in België. Sindsdien bekleedde hij verschillende functies in het bedrijf.

Swerdlow (48) treedt als country leader voor België en Luxemburg in de voetsporen van Jo Buvens, die nu aan de slag is als senior regional vicepresident Emea CPQ & Pardot binnen Salesforce. Voordien was Max Swerdlow senior area vicepresident voor Service Cloud & Wave Analytics EMEA.

Swerdlow behaalde een Master in Business Economics aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Na zijn studies verhuisde hij enkele jaren naar Israël, waar hij zijn eerste werkgever vond. Swerdlow voltooide een MBA aan de universiteit van Tel Aviv. In het begin van zijn loopbaan was software zijn specialiteit, maar al gauw verschoof de focus naar sales. Na zijn terugkeer naar België was hij nog enkele jaren sales director bij Demantra en Accenture CAS vooraleer hij bij Salesforce neerstreek.

‘Salesforce stond nog in de kinderschoenen toen ik het bedrijf leerde kennen’, zegt Swerdlow. ‘Ik ben geobsedeerd door productiviteit en was meteen enthousiast over de krachtige tool die Salesforce mij aanreikte. Intussen gebruiken twee op drie bedrijven van de Bel20 Salesforce en dat is iets om trots op te zijn.’

Een tijdje geleden nam Swerdlow nog een sabbatical bij Salesforce Belux. Nu is hij dus terug om het bedrijf te leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-28T10:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.