Country manager Bart Coole verlaat VMware

Dit artikel delen:
VMWare ex-country manager België

Bart Coole werkt niet langer bij VMware. Hij was er bijna vier jaar country manager voor België en Luxemburg. Zijn vertrek kadert in een reorganisatie, waarbij ook sales, marketing en channel-medewerkers het bedrijf verlaten.

Dat de 51-jarige Bart Coole niet langer de country manager is van VMware mag verbazen. Hij slaagde erin de omzet de jongste twee jaar met vijftig procent op te krikken. Het is ook nog niet duidelijk wie voortaan de leiding zal krijgen. VMware telt in de Belux een veertigtal medewerkers.

Bart Coole laat alvast weten dat hij snel terug aan de slag wil. Hij werkte onder andere dertien jaar bij EMC waar hij doorgroeide tot district manager. Bij Dimension Data (nu NTT) was hij verantwoordelijk voor de BDM Data Center services om dan over te stappen naar Microsoft als solutions sales manager cloud and enterprise. Sinds de zomer van 2016 was hij dus country manager Belux bij VMware.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-12T11:00:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.