Vincent Backes wordt country manager HPE Luxemburg

Dit artikel delen:
country manager hpe luxemburg

Vincent Backes

Na zijn eerdere rol als senior sales executive, keert Vincent Backes terug naar Hewlett Packard Enterprise (HPE) als country manager Luxemburg. Hij wil vooral de bekendheid van HPE in het groothertogdom verder uitbouwen en de leiderschapspositie handhaven.

Sinds begin dit jaar is Vincent Backes de nieuwe country manager Luxemburg bij HPE. Backes heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, vooral op sales-posities bij onder meer Sun Microsystems, Oracle, eProseed Europe en Dell EMC. In 2016 werd hij senior sales executive bij HPE Luxemburg. De voorbije twee jaren bracht hij in Oostenrijk door als onafhankelijke ondernemer.

Backes zal zich toeleggen op customer satisfaction en strategische partnerships om de doelstellingen van HPE in de regio te realiseren, zo klinkt het. Daarnaast wil hij ook de betrokkenheid van zijn medewerkers versterken.

‘De komende jaren wil ik Hewlett Packard Enterprise meer bekendheid geven in Luxemburg,’ vertelt Backes. ‘Naast het feit dat HPE een geavanceerd technologisch bedrijf is, presenteert het vandaag de dag een unieke benadering van de wereldwijde markt door middel van zijn Greenlake-aanbod. Om in de race te blijven en te vernieuwen, moeten datacentra meer agile worden. HPE Greenlake, een portfolio van oplossingen voor consumentengebruik of beter bekend als ‘as a service’, is er om hen te helpen dat te doen.’

Stéphane Lahaye, managing director HPE BeLux, is verheugd over de komst van Backes: ‘Ik ben enorm blij om ons team te kunnen versterken met een topprofessional zoals Vincent. Hij kent HPE en hij kent de Luxemburgse markt, consument en partners. We hadden geen betere HPE Luxemburg country manager kunnen vinden om onze relevantie voor klanten en partners in het groothertogdom te verhogen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-20T09:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.