Consultant Elmos lijft recruiters Target en Teknik in

Dit artikel delen:

Het it-consultancybedrijf Elmos uit Mechelen neemt Target Recruitment en Teknik Recruitment over. Beide wervingsbureaus zijn gevestigd in Zaventem. Met deze acquisitie wil Elmos zijn positie op de Belgische it-dienstenmarkt versterken en zijn groeistrategie voortzetten.

Target Recruitment, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in de werving en selectie van it-profielen. Het bedrijf helpt jaarlijks zo’n tweehonderd it’ers aan permanente functies en freelance opdrachten. Teknik Recruitment, opgericht in 2014, richt zich op de werving van technische en engineering profielen.

De organisaties komen in handen van it-consultancybedrijf Elmos. Deze Mechelse onderneming levert it-consultants aan bedrijven uit de gezondheidszorg, logistiek, bank- en verzekeringswereld, sociaal secretariaten, de overheid, industrie en de detailhandel. Dit doet het bedrijf in drie domeinen: management services, development services en infrastructure services.

Target Recruitment en Teknik Recruitment blijven onder eigen naam en branding. Het twaalfkoppige team van de bedrijven verhuist naar het hoofdkantoor van Elmos in Mechelen. Zij krijgen toegang tot het opleidingsprogramma van Elmos, om zo hun persoonlijk groei te bevorderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-15T09:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.