MobileXpense heeft nieuwe topvrouw

Dit artikel delen:
ceo MobileXpense

Tine Vandenbreeden

De Brusselse softwaremaker MobileXpense heeft een nieuwe ceo: Tine Vandenbreeden. Zij wil via organische groei en strategische overnames de MobileXpense Group Europees leider in zijn segment maken..

Vandenbreeden heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring op de teller in software en sales. Ze werkte in het verleden onder meer voor HP en SAP. De afgelopen vijf jaar was ze aan de slag als coo voor SAP, eerst in België en Luxemburg, vervolgens in Frankrijk. Als ceo van MobileXpense Group keert Vandenbreeden nu terug naar haar geboorteland België.

De afgelopen jaren heeft MobileXpense verschillende Europese aanbieders van oplossingen voor onkostenbeheer overgenomen, zoals eBuilder Travel, Declaree en Dicom Expense. Onder leiding van Vandenbreeden wil MobileXpense dit groeipad versnellen, door organische groei te combineren met strategische overnames. De groep krijgt daarbij de expliciete steun van haar investeerder, Fortino Capital.

‘Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om dit veelbelovende Belgische bedrijf te leiden’, zegt de nieuwe topvrouw. ‘Ik wil voorzitter Jan Ivar Borgersen en het bestuur bedanken voor hun vertrouwen en het mandaat. We zullen blijven werken volgens de bestaande strategie en waarden van MobileXpense, in het bijzonder ons ervaren en diverse team en onze klantgerichtheid en nauwe samenwerking met partners. Ik ben ervan overtuigd dat MobileXpense op deze manier Europees marktleider in zijn segment kan worden.’

Mobilexpense werd in 2000 opgericht door Xavier Deleval en Patrick Billiet, die elkaar kenden van bij Shell. Het bedrijf verleent zijn diensten aan multinationals zoals Canon, UCB en KLM. De software biedt een intelligente integratie van specifieke nationale wetten en bedrijfsbeleid. In december 2017 pompte Fortino Capital (de investeringsmaatschappij die geleid wordt door ex-Telenet-ceo Ducko Sickinghe) twintig miljoen euro in het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-15T14:05:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.