Nieuwe Europa-topman voor Palo Alto Networks

Dit artikel delen:
Manager zakenman

Palo Alto Networks heeft een nieuwe ceo aangewezen voor de regio’s EMEA en Latijns-Amerika. Helmut Reisinger was voorheen ceo van Orange Business Services.

Voordat hij in 2007 bij Orange Business Services in dienst trad, bekleedde Reisinger leidinggevende functies in heel Europa bij Avaya, NextiraOne Duitsland en Alcatel Oostenrijk. Hij heeft een doctoraat van de Vienna University for Economics and Business en spreekt Engels, Frans, Duits en Spaans. 

Reisinger zal bij Palo Alto Networks nauw samenwerken met president BJ Jenkins om de wereldwijde groeistrategie van het bedrijf te versnellen, en zal toetreden tot het managementteam van ceo en voorzitter Nikesh Arora. BJ Jenkins is sinds augustus vorig jaar aan de slag bij Palo Alto Networks; hij was voordien ceo van Barracuda Networks. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-05T11:09:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.