Ex-Belfius-cdo Geert Van Mol stapt in vastgoed

Dit artikel delen:
ex cdo Belfius

Geert Van Mol, de gewezen chief digital officer van Belfius, kiest voor verandering en leidt voortaan als co-ceo de West-Vlaamse projectontwikkelaar Steenoven. Dat meldt De Tijd en wordt bevestigd door Van Mol.

Van Mol was het boegbeeld van Belfius en zorgde voor talrijke innovatieve projecten zoals Rebel en Banx (samen met Proximus). Hij leidde Belfius naar de wereldtop op het vlak van bank-apps en won vier jaar geleden ook de eerste Belgische Chief Digital Officer of the Year-award. In september vorig jaar stapte hij tot ieders verbijstering op bij Belfius.

Volgens de zakenkrant De Tijd treft Van Mol met Steenoven een bedrijf in volle verandering. De Roeselaarse projectontwikkelaar, die zich toelegt op de bouw van zowel retailvastgoed als hotels en kantoren en ook actief is in publiek-private samenwerkingen, werd in september vorig jaar overgenomen door Peter Temmerman, topman en eigenaar van de West-Vlaamse aannemer Alheembouw. 

Opvallend is dat Rudi Peeters, de gewezen cio van KBC, vorig jaar een min of meer gelijkaardige overstap maakte en na zijn lange loopbaan bij KBC als cio koos voor een doorstart als ceo bij het Limburgse bouwsteenbedrijf Vandersanden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T09:54:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.