Loutfi Belghmidi van VRT naar Microsoft

Dit artikel delen:
Microsoft communications lead

Loutfi Belghmidi wordt communicatieverantwoordelijke bij Microsoft België. Bij zijn vorige werkgever, de VRT, was hij journalist technologie en sociale media. Belghmidi maakte zijn overstap zelf bekend via LinkedIn.

Belghmidi werkte zeventien jaar voor de openbare omroep, eerst als researcher, nadien als reporter, onder meer voor Panorama, Koppen en Het Journaal. Sinds 2017 was hij als journalist gespecialiseerd in technologie, it en sociale media. 

Bij Microsoft wordt hij verantwoordelijk voor de externe communicatie en zal hij mee zijn schouders onder het Digital AmBetion-programma zetten. Dat is een meerjarig investeringsplan van het Amerikaanse bedrijf met de ambitie om datacenters in ons land te bouwen. 

‘Ik blik terug op zeventien mooie jaren op de nieuwsdienst van de VRT’, aldus Belghmidi. ‘De laatste vier jaar, heb ik mijn tanden mogen zetten in de technologie en mocht die complexe wereld vertalen naar het brede publiek. Ik wil mijn collega's op de VRT bedanken voor de mooie jaren, maar tegelijk kijk ik enorm uit naar dit nieuwe avontuur.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-16T10:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.