Sanne Vermeiren van Cegeka naar Reimagine

Dit artikel delen:

Sanne Vermeiren verlaat na zes jaar Cegeka en wordt manager digital transformation & AI bij het Brusselse it-consultancebedrijf Reimagine.

Sanne Vermeiren werd in 2019 gelauwerd als ict young lady of the year. Ze studeerde business management en marketing aan de KULeuven waar ze ook een mba haalde. Aan de Antwerp management school volgde ze een executive master digital transformation en op de Limburgse PXL Hogeschool veroverde ze het postgraduaat business architect artificial intelligence.

Sinds begin 2017 was Sanne Vermeiren aan de slag bij Cegeka, eerst als software engineer, later als functioneel analyst, scrum master en sinds twee jaar als project leader.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-21T11:50:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.