Pascale Van Damme voorzitter voetbalbond

Dit artikel delen:

Pascale Van Damme is verkozen als de nieuwe voorzitter van de Belgische voetbalbond. Zij is bij Dell Technologies als vice president emea verantwoordelijk voor het VMware-aanbod.

De benoeming tot voorzitter van de Belgische voetbalbond is opmerkelijk want de 54-jarige Pascale Van Damme is nog geen twee jaar bestuurslid. Haar aanstelling komt er na het ontslag van de huidige voorzitter Paul Van den Bulck. Zij is trouwens de eerste vrouwelijke voorzitter. Sinds de lente van 2016 leidt Van Damme tevens de afdeling Digital Industries van Agoria.

In een eerste reactie benadrukt Pascale Van Damme dat deze benoeming haar rol bij Dell Technologies niet in het gedrang zal brengen. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in de ict-sector. Na twee jaar bij TNT Express, werd ze in 1995 key accountmanager bij Belgacom Mobile. Vier jaar later stapte ze over naar concurrent Orange, het huidige Base. In 2004 werd ze aangetrokken door Dell als verkoopdirecteur maar ze groeide al snel door tot general manager Belux. Na de overname van EMC kreeg ze een Europese functie.

Pascale Van Damme werd in 2014 verkozen tot ICT Woman of the Year. In 2017 kreeg ze de titel van Digital Woman of the Year. Ze staat ook altijd steevast in de lijst van genomineerden voor de Computable IT Person of the Year.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-23T11:29:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.