Dertigjarig Savaco steunt dertig goede doelen

Het Kortrijkse it-bedrijf Savaco viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Omdat een traditioneel verjaardagsfeest er door de coronapandemie niet inzit, kiest het bedrijf ervoor dertig goede doelen en lokale verenigingen te steunen.

Om de dertig goede doelen te selecteren, kunnen alle 180 medewerkers hun voorstellen opgeven. De geselecteerde gelukkigen krijgen van Savaco een gift. Bedoeling is om vooral die initiatieven te steunen waarbij Savaco-medewerkers nauw betrokken zijn. Initiatiefnemer en marketingmanager Stijn Vandebuerie: ‘We willen graag die goede doelen steunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen. Een goed doel zien we hierbij heel breed: ook lokale verenigingen waar onze collega’s een band mee hebben, komen in aanmerking. Denk aan de school van de kinderen waar collega’s actief betrokken zijn, de voetbalclub waarbij een collega trainer is of initiatieven waarvoor collega’s vrijwilligerswerk doen, zoals cultuurhuizen. Heel wat organisaties hebben het door de coronacrisis niet makkelijk. Acties om geld in het laatje te brengen, konden immers het voorbije jaar niet doorgaan. Als bedrijf zijn wij dan ook blij dat we hen op deze manier kunnen ondersteunen en een klein lichtpunt zijn.’

Over hoeveel Savaco gebudgetteerd heeft voor de campagne met de goede doelen wil Vandebuerie liever geen uitspraken doen, behalve dat het een stuk meer is dan in een ‘normaal’ jaar.

Savaco werd in 1991 opgericht door Carl Sabbe en Rik Vandemoortele. Zij besluiten om een informaticabedrijf op te richten, gespecialiseerd in productontwerp-toepassingen voor maakbedrijven. Vandaag is Savaco een totaal-it-dienstverlener met ruim 180 medewerkers en expertise in een breed gamma aan domeinen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-05T09:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.