Hexaware en Passwerk samen in zee

Hexaware en Passwerk gaan voor een gezamenlijk aanbod van managed business process services. Het gaat om een Belgisch initiatief dat mogelijk navolging krijgt.

De samenwerking is opmerkelijk want Hexaware is een Indische it- en bpo-dienstenleverancier met de hoofdzetel in de VS. Het bedrijf telt 20.000 werknemers en goed voor een omzet van 850 miljoen dollar. Pas sinds deze zomer heeft het een Belgische entiteit opgezet.

Passwerk is dan weer een Belgische vzw die zo’n 160 medewerkers met een autismespectrumprofiel in de it-sector inzet. Passwerk kreeg in 2019 de Social Innovation Award van Computable.

Beide gaan nu in zee met een gezamenlijk aanbod dat vrij uniek is. ‘Op die manier kunnen we op lange termijn carrièremogelijkheden bieden aan consultants met autisme, voor processen en activiteiten waarin wij een grote ervaring en expertise opgebouwd hebben over alle sectoren heen’, vertelt Vijay Lohitsa, countrymanager van Hexaware. ‘Dankzij dit partnership komen we dichter bij ons doel, namelijk zoveel mogelijk personen met autisme aan het werk zetten in een reguliere economische werkomgeving’, aldus Nico De Cleen, ceo van Passwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-23T09:06:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.