Patrick Smidts plots overleden

Patrick Smidts, de gewezen managing director van Easynet België, is plots overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Hij werd 69 jaar.

Patrick Smidts was van 1997 tot eind 1999 de HP country manager van de afdeling outsourcingdiensten. Vervolgens werd hij managing director bij telecombedrijf Easynet. Die job klaarde hij gedurende zeven jaar om dan de Easynet-afdeling in China te leiden. Hij werkte er acht jaar en werd er verantwoordelijk voor de hele Asia Pacific regio. Nog steeds in China werd hij aangetrokken door het investeringsfonds IceVista als managing director voor de Aziatische markt.

Begin 2013 keerde Patrick Smidts terug naar België en werd er general manager van consultancybedrijf Arch International. In de lente van 1019 werd hij nog Benelux director van Hydro66 dat datacenterdiensten aanbiedt van Noord-Europa. Hydro66 was opgericht door David Rowe die destijds ook aan de wieg stond van Easynet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-19T10:36:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.