Managed hosting door True

Qcom en Euronics Belgium gaan samen verder

 

Samengaan

Per 1 januari 2016 zal de ict-groepering Qcom haar retailactiviteiten verder uitbouwen in samenwerking met Euronics Belgium, de groep boven Selexion.

Qcom groepeert de afzonderlijke familiebedrijven CBM Moerman, de winkelpunten van Eurosys, PC Center, VCD Devroede en Webstore.be. Euronics Belgium haalt deze binnen om hun expertise en de snelle dienstverlening waar ze voor staan en omdat deze goed aansluiten bij het dna van Euronics Belgium.

In praktijk blijft organisatorisch zowat alles gelijk. De bedrijven opereren vanaf 1 januari onder de Selexion-vlag, maar behouden hun eigenheid. Het business center van Eurosys in Houthalen blijft wel zelfstandig en onder de eigen naam opereren.

De bedrijven gaan hun klanten it, telecom en consumer electronics aanbieden en worden daarbij ondersteund door Euronic Belgium op het gebied van aankoop, logistiek, marketing en verkoop.

De aankoopomzet die Qcom met zich meebrengt wordt geschat op 25 miljoen euro, waardoor het volume bij Euronics Belgium met ongeveer 10 procent stijgt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5664344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×