ESC stelt Van Hyfte als algemeen directeur aan

Manager zakenman

Vanaf 1 januari neemt Benny Van Hyfte de rol van general manager van ESC op zich. ‘Hiermee valt een belangrijk puzzelstuk van de ESC-strategie op zijn plaats en wordt de verdere fundering gelegd om een verdere groei mogelijk te maken’, schrijft het bedrijf.

It-integrator ESC werd twintig jaar geleden opgericht door Eric Smet (Eric Smet Consulting). Het bedrijf is voornamelijk actief in Vlaanderen bij bedrijven en organisaties met tien tot 250 medewerkers.

Benny Van Hyfte startte zijn carrière in 2004 op 21-jarige leeftijd bij ESC als junior technical consultant na zijn bachelorstudies ict. De afgelopen vijftien jaar heeft hij de software-afdelingen van ESC mee vorm gegeven en is zo doorgegroeid tot softwaremanager. Nu krijgt hij de rol van algemeen directeur toegewezen. 

‘Die aanstelling kadert in het groeiscenario van ESC en de wens om de hard- en software-afdeling te harmoniseren en volledig op elkaar af te stemmen. Want door de jaren heen hebben beide afdelingen hun eigen manier van werken gecreëerd’, aldus het bedrijf in een persmededeling. 

‘ESC groeit’, aldus Philippe Smet. ‘En steeds sneller. Het laatste jaar alleen al zijn er dertig nieuwe medewerkers bij gekomen, waarbij de teller op vandaag op negentig staat. Dit betekent ook dat er steeds meer management nodig is. Mijn sterkte en wat mij het meeste ligt, is de strategie van ESC verder uitbouwen. Daar kwam ik nauwelijks nog aan toe door de vele managementtaken. Met de aanstelling van Benny zijn we klaar om verder te groeien.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-07T10:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.