VMware benoemt Sophie Decock als Belux-topvrouw

VMWare Belux directeur

VMware stelt Sophie Decock aan als de nieuwe country leader voor België en Luxemburg. Ze start begin juli in haar nieuwe rol. Decock vervangt Bart Coole die het bedrijf in februari verliet.

Sophie Decock is geen groentje in de sector. De voorbije twee jaar hielp ze bij Google Cloud bedrijven te transformeren door er business met it te aligneren. Daarvoor was ze de eerste Belgische medewerkster van ServiceNow. Andere werkervaringen deed ze op bij EMC, Sun Microsystems en GE Capital Solutions.

‘De afgelopen maanden hebben ons het belang geleerd van leven en werken op afstand, terwijl we toch verbonden kunnen blijven’, zegt Decock over haar plannen bij VMware. ‘Ook digitale transformatie en business resiliency werden nogmaals bevestigd als een prioriteit bovenaan de agenda. VMware speelt hier een erg belangrijke rol in en helpt ondernemingen in deze transformatie, met cloud in gedachten. Zo kunnen de bedrijven genieten van de schaalbaarheid en snelheid, en tegelijkertijd maken ze gebruik van hun bestaande investeringen.’

Het Amerikaanse VMware heeft zijn hoofdkwartier in het Californische Palo Alto. Het bedrijf is gespecialiseerd in virtualisatie-oplossingen en heeft meer dan 21.000 werknemers.

Decocks voorganger, Bart Coole, is momenteel sales manager NATO bij Amazon Web Services. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-17T12:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.