Nieuwe topman voor SAP België-Luxemburg

CEO SAP België Luxemburg

Stijn De Beuckelaer is aangesteld als nieuwe managing director van SAP België en Luxemburg. Hij volgt Alain Georgy op die binnen EMEA North de functie van head of general business sales & partners opneemt.

Tot eind juni richtte Stijn De Beuckelaer zich als verkoopdirecteur general business op de groei van SAP binnen het general business-segment - voornamelijk door de verkoop via partners - en op de ondersteuning van partners inzake SAP-innovaties. Sinds 1 juli staat hij aan het hoofd van SAP BeLux, een organisatie met bijna driehonderd medewerkers.

De Beuckelaer is een SAP-oudgediende en kan terugblikken op twee decennia ervaring bij het bedrijf. Voor hij verkoopdirecteur was, runde hij de digital business services-organisatie in België en Luxemburg. Daarbij hield hij toezicht op consultancydiensten, premium engagementen, cloud delivery en ontwikkeling op maat.

‘Mijn voornaamste prioriteit zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen en verder uit te bouwen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud-, platform- en development-oplossingen’, zegt De Beuckelaer. ‘Ook in deze uitdagende en onzekere tijden hebben bedrijven die bezig zijn met digitale innovatie een voorsprong. Dankzij SAP-oplossingen kunnen bedrijven innoveren, wat hen toelaat hun marktpositie te verbeteren. Het is bijzonder boeiend om bedrijven in dit traject te begeleiden en hen door deze moeilijke tijden te helpen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T09:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.