Xebia slaat handen ineen met Netlink Digital

It-consultant Xebia heeft Netlink Digital Solutions (NDS) overgenomen van de Amerikaanse Netlink Software Group. NDS levert low-code-diensten voor digitale transformatie, met name gericht op het OutSystems-platform. Het bedrijf telt zo'n zevenhonderd specialisten op gebied van applicatieontwikkeling.

De volledige end-to-end-low -code-diensten voor digitale transformatie (devops, kwaliteitsborging en managed services) behoren voor Xebia tot de belangrijkste redenen om zich met NDS te versterken. Daar komt de OutSystems Practice bovenop. NDS heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van diensten via het OutSystem-low-code-platform. Momenteel beschikt het wereldwijd over de meeste gecertificeerde OutSystems-professionals.

NDS is een van de weinige OutSystems-partners die gecertificeerde training biedt. Tot nu toe trainde de organisatie meer dan zevenhonderd OutSystems-professionals over de hele wereld.

De strategische samenwerking biedt beide bedrijven de mogelijkheid expertise wereldwijd te delen. OutSystems behoort samen met Microsoft en Mendix tot de meest vooraanstaande spelers op gebied van low-code.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-16T09:28:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.