InWebo en TrustBuilder gaan verder als TrustBuilder

Een jaar na de overname van TrustBuilder door InWebo, zijn de twee bedrijven nu officieel één geworden. Opvallend is dat het eengemaakte bedrijf verder gaat onder de naam TrustBuilder én dat diens iam-platform voorop blijft staan.

TrustBuilder richt zich op het leveren van oplossingen voor identity & access management (iam) in digitale omgevingen. Het bedrijf kwam een jaar geleden in handen van het Franse InWebo. Het gecombineerde aanbod van TrustBuilder en InWebo levert een set bouwstenen om ondernemingen te beveiligen en moet zorgen voor veilige interacties voor klanten, werknemers en machines. Denk hierbij aan single sign-on, multi-factorauthenticatie, wachtwoordvrije authenticatie, federated identity of identiteitsverificatie.

Naast de naam behoudt ook het iam-platform van TrustBuilder een prominente en dominante rol. Daardoor doet het samengaan van de twee bedrijven denken aan een zogenaamde ‘reverse takeover’.

Het samenbrengen van InWebo en TrustBuilder creëert naar eigen zeggen het eerste honderd procent saas, pan-Europese buy-and-build platform in cybersecurity software. TrustBuilder wordt gesteund door het Franse private equitybedrijf Essling Expansion.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-01T12:12:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.