Carya koopt Zwitserse Softmotive

Carya uit Puurs (provincie Antwerpen) slaat toe in Zwitserland. De it-dienstverlener voor autodealers in de Benelux heeft de eerste stap genomen in een ambitieuze groeistrategie. Met de overname van reseller Softmotive krijgt de groep toegang tot de Zwitserse markt.

Net als Carya helpt Softmotive autobedrijven met de implementatie van het dealermanagementsysteem Incadea. De Zwitsers kunnen hun dienstverlening met add-ons en andere it-oplossingen van Carya uitbreiden. Het gaat daarbij om hardware, software en telecominfrastructuur, it voor marketingdiensten en CRM. De Puursenaars zorgen voor de integratie van deze pakketten. 
Ook is Softmotive dankzij Carya nu in staat dealers van BMW, Mercedes-Benz, Peugeot, Opel en Jaguar/LandRover te bedienen. Carya heeft met die dealergroepen intensieve contacten.

Ceo Patrick Vanbrabandt wil in heel Europa dealers gaan ondersteunen. Pride Capital uit Amsterdam draagt zorg voor het groeigeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-30T11:32:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.